خبر : تصاویر / بریان؛ کهن غذای اصفهان - اسپاد نیوز
بریان یا بریون معروفترین غذای اصفهان است که یکی از جاذبههای گردشگری این شهر به حساب میآید. این غذا از گوشت گوسفند تهیه میشود که نخست آبپز و بعد چرخ شده است، سپس آن را در حجمهای اندک همراه با دارچین و نعنا خشک، در کفگیرهای مسی، پهن و روی آتش کاملاً سرخ میکنند و معمولاً همراه با جگر سفید پخته چرخشده و نان سنگک سرو میشود. در شهر اصفهان رستورانهای خاصی هستند که فقط بریان و آبگوشت آن را سرو میکنند و غذای دیگر طبخ نمیکنند که به آنها «بریانی» گفته میشود به همین دلیل مردم شهرهای تمدید عرضه اوراق بیمه سهام در بورس آمادگی ۳۲ فرودگاه بینالمللی برای عملیات اربعین قبوض آب نجومی شد نقض مقررات بین المللی و مسئولیتهای حقوقی حملات رژیم صهیونیستی به ایران افزایش تا 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از امروز قطعی برق شبانه را کاهش میدهیم افزایش ۵۰ درصدی میانگین مصرف بنزین در جنگ ۱۲ روزه خبر مهم از افزایش چشمگیر عرضه گوشت قیمت برنج به زودی کاهش مییابد جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران