خبر : اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی/ برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟ - اسپاد نیوز
محققان کره جنوبی اخیرا برنجی ترکیبی با سلول های گوشت گاو تولید شده در آزمایشگاه را خلق کرده اند آنان می گویند برنج گوشت گاو می تواند به منبع پایدار پروتئین تبدیل شود. مشروطه تبریز نهضتی مردمی بود خبر مهم معاون وزیر جهادکشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران/ اعلام جزییات صفحه اول روزنامه های خراسان رضوی دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ برنامههای گرامیداشت اربعین شهدای جنگ ۱۲ روزه یزد اعلام شد نباید در برابر دشمن خطای محاسباتی و بحران هویتی داشته باشیم 548 نخبه خراسان شمالی زیر چنر حمایتهای ویژه هستند خداحافظی با مدارس سنگی کهگیلویه و بویراحمد کشف محموله ۲۵ میلیاردی قاچاق در بندرعباس رصد بازار، اولویت اتاق اصناف فارس است تلاش ۵ تیم آتشنشانی برای مهار حریق گسترده در کوه آبیدر سنندج