خبر : تصاویر / ماهی دودی - دودخانههای سنتی را ببینید - اسپاد نیوز
دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام میشود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزهها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو میشود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام میشود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها کاهش یافته است. تمدید عرضه اوراق بیمه سهام در بورس آمادگی ۳۲ فرودگاه بینالمللی برای عملیات اربعین قبوض آب نجومی شد نقض مقررات بین المللی و مسئولیتهای حقوقی حملات رژیم صهیونیستی به ایران افزایش تا 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از امروز قطعی برق شبانه را کاهش میدهیم افزایش ۵۰ درصدی میانگین مصرف بنزین در جنگ ۱۲ روزه خبر مهم از افزایش چشمگیر عرضه گوشت قیمت برنج به زودی کاهش مییابد جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران