خبر : مصرف این ماده غذایی به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند - اسپاد نیوز
نتایج تحقیقات نشان میدهد مصرف روزانه ۱۸ گرم قارچ میتواند تا ۴۵ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. به علاوه خانمهایی که در وعدههای غذایی خود قارچ مصرف میکنند کمتر در معرض سرطان قرار میگیرند. علائمی که میگوید کم آبی در بدن شما به مرحله هشدار رسیده است زندگی در نزدیکی فضای سبز میتواند خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی را کاهش دهد آخرین وضعیت بیمارستانها و آمادگی نظام سلامت کشور نسخههای جادویی برای درمان گرمازدگی در هوای گرم خطر ۳ تا ۵ برابری گرمازدگی در کودکان و ضرورت مراقبت ویژه خانوادهها توصیههایی برای مراقبت از سلامت روان در شرایط بحران آمادگی نیروهای پرستاری برای حضور در خطوط پدافند درمانی یک ادویه طلایی برای کاهش التهاب بدن تجربه خواب راحت با مصرف این خوراکیها افزایش تب کنگو در افغانستان