خبر : طرز تهیه قارچ کبابی - اسپاد نیوز


قارچهای تازه، سفید و درشت را انتخاب کنید. قارچها را خوب شسته و با دستمال تمیزی خشک کنید و آنها را درسته یا دو نیم کرده و اطراف آن را با آبلیمو و سیر آغشته کنید بعد نمک و فلفل و جعفری خرد شده و روغن زیتون اضافه کنید و به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت قارچها را به سیخ کشیده و کباب کنید. به همراه قارچ میتوانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز را کباب کرده و به عنوان یک شام سبک و خوشمزه میل کنید. این غذا را روی گاز هم میتوانید با حرارت ملایم کباب کنید. قارچ کبابینکات تکمیلی در مور