خبر : طرز تهیه سس ساندویچ و اسنک - اسپاد نیوز
مواد لازم سس ساندویچ:پودر سیر نصف قاشق مرباخوریکاشت موفلفل به میزان لازمنمک به میزان لازمخامه (پرچرب) نصف لیوانکره ۱ قاشق غذاخوریآرد ۱ قاشق غذاخوریپنیر چدار (رنده شده) ۱ لیوانطرز تهیه سس ساندویچ دستور تهیه سس ساندویچ:ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید. آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید (کره خیلی داغ نباشد) سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود. خامه را با همزن برق b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts