خبر : حسینی: مدیران قبلی مس باید به من می‌گفتند در این باشگاه چه خبر است/ مربی نیستم که بازیکن سفارشی بگیرم - اسپاد نیوز


سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان گفت: از مدیران قبلی باشگاه مس ناراحتم، چون آنها باید به من می‌گفتند که در این باشگاه چه خبر است.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟