خبر : سمت‌وسوی تغییرات در دولت را چه‌ کسی عوض کرد؟!/ لابی چهره‌های دولتی در معرض تغییر و مشاهده عوارض آن در مجلس! - اسپاد نیوز


هم اکنون مردم، کارشناسان و حتی مجلس و دولت، همگی نظرشان این است که باید تغییراتی در تیم اقتصادی کابینه و تفکر اقتصادی دولت انجام بگیرد؛ اما لابی چهره های اقتصادی کابینه هم در دولت، هم در مجلس آنقدر قوی و قدرتمند است که اولا مسأله تغییرات را مشمول زمان و تأخیر کرد تا در این فرصت راهکار یا راهکارهای جایگزینی برای تغییرات در نظر گرفته شود و در ثانی اگر لازم باشد، سمت و سوی تغییرات را عوض کند که درحال حاضر شاهد هر دوی این رویدادها هستیم.
سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان عمان: رم میزبان دور دوم مذاکره ایران و آمریکا خواهد بود آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد مس با تحقیر هوادار طلا شد استایل ورزشی پِتر چک ایران در آمریکا! بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید کمک سعودی‌ها به جولانی؛ عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد استقبال مصر و قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا  ارزیابی مثبت اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا از خبر ورزشی تا کرسی مجلس؛ علیرضا دهقان چگونه وارد سیاست شد؟