خبر : با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم - اسپاد نیوز
آشپزهای حرفهای اسرار آشپزی شون رو حفظ میکنن و فقط اونها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما با این ترفندها برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.در ادامه این مطلب را به نقل از بدونیم بخوانید.بهترین استیکگوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه میخواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.گوشت مرغبرای این که گوشت مرغ خشک نشه اون رو داخل آب نمک بزارید. ۳ پیمانه آب رو با frac14; پیمانه نمک و frac14 b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts