خبر : بی‌توجهی باشگاه‌ها به موضوعی که «تاج» اعلام کرد/ پرداخت مالیات بازیکنان از سوی باشگاه‌ها چرا و به‌ چه دلیل؟ - اسپاد نیوز


در حالی که مهدی تاج در زمان حضورش در سازمان لیگ اعلام کرد باشگاه‌ها نباید مالیات بازیکنان و مربیان را بدهند اما عملا این موضوع اجرایی نمی‌شود.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟