خبر : طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی - اسپاد نیوز


کشک بادمجان مجلسی با گوشت غذای سنتی بیشتر اقوام ایرانی است. کشک پای ثابت این غذای پرطرفدار است. مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این غذای خوشمزه بادمجان و کشک است که با پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و ادویه جات مزه دار میشود. این غذا را میتوان به صورت کاملا رژیمی بدون استفاده از گوشت و با حداقل روغن درست کرد. از گوشت چرخ کرده نیز میتوان در تهیه این غذا بهره برد و به عنوان یک غذای سرشار از پروتئین حیوانی و گیاهی مورد استفاده قرار داد. در ادامه با طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با گوشت آشنا میشوید.طرز تهی