خبر : طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی - اسپاد نیوز
کشک بادمجان مجلسی با گوشت غذای سنتی بیشتر اقوام ایرانی است. کشک پای ثابت این غذای پرطرفدار است. مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این غذای خوشمزه بادمجان و کشک است که با پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و ادویه جات مزه دار میشود. این غذا را میتوان به صورت کاملا رژیمی بدون استفاده از گوشت و با حداقل روغن درست کرد. از گوشت چرخ کرده نیز میتوان در تهیه این غذا بهره برد و به عنوان یک غذای سرشار از پروتئین حیوانی و گیاهی مورد استفاده قرار داد. در ادامه با طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با گوشت آشنا میشوید.طرز تهی b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts