خبر : طرز تهیه قیمه نثار، خورش مجلسی و خوشمزه قزوین - اسپاد نیوز


پارسینه: قیمه نثار یکی از معروف ترین غذاهای استان قزوین است که طرفداران زیادی دارد. این خورش در اکثر مجالس و مراسم های این استان مخصوصا جشن عروسی سرو می شود. مواد لازم: پیاز متوسط: 2 عدد گوشت گوسفند بدون چربی: 250 گرم رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری زرشک: 2 قاشق غذاخوری خلال پسته: 50 گرم خلال بادام: 50 گرم روغن: به میزان لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم زعفران: به میزان لازم گلاب: 2 قاشق غذاخوری عرق دارچین: نصف قاشق چایخوری عرق هل: نصف قاشق چایخوری کره: 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا