جدیدترین اخبار آشپزی
پارسینه : با این روش شوری کباب کوبیده را بگیرید
. در بعضی مواقع میزان نمک از دست آشپز در می رود و غذا شور می شود.
پارسینه : روش تهیه کاپ کیک قنادی
تقریباً همه طعم های مختلفی که از کاپ کیک در قنادی ها و شیرینی فروشی ها مشاهده می‌کنید با استفاده از یک شیوه مشخص تهیه شده‌اند و همه آنها یک نوع هستند که در اندازه های کوچک داخل ورق های آلومینیوم یا کاغذی قرار می‌گیرند.
پارسینه : طرز پخت سیب زمینی کریسپی رژیمی
سیب زمینی کریسپی رژیمی یک میان وعده یا غذای سالم و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان یک جایگزین برای سیب زمینی سرخ کرده استفاده شود.
پارسینه : با خوردن این آش نفخ نمی‌کنید
پس اگر طرفدار آش هستید، به فکر آش سبک‌تری باشید. آش ماسوآ از همین آش‌هاست. این آش مربوط به استان لرستان است و آن را هم به صورت داغ و هم به صورت سرد سرو می‌کنند.
پارسینه : این شیرینی رولت لاکچری را بدون فر درست کنید فیلم
آموزش مرحله به مرحله این شیرینی رولت لاکچری را بدون فر در ادامه مشاهده میکنید.
پارسینه : سیر تا پیاز نکاتی که باید درباره پخت آش رشته بدانید!
بعضی‌ها به هوای آش سبزی‌ها را خیلی درشت خرد می­کنند که درنهایت ظاهر زیبایی ندارد. سبزی آش باید کمی درشت‌تر از سبزی خورشتی خرد شود. وقتی سبزی آش را داخل قابلمه آب جوش ریختید تا بپزد، هرگز درب قابلمه را نگذارید؛ زیرا سبزی شما تیره و بدرنگ می‌شود.
پارسینه : این رژیم‌های لاغری به کبد و کلیه و چشم آسیب می‌زند!
لازم است بر پایۀ شرایط فرد، رژیم غذایی و بدنی متناسب با آن ارائه شود. این نکته نیز شایستۀ یادآوری است که کاهش وزن مناسب ماهانه در حد دو تا چهار کیلوگرم است؛ و بیش از این نباید باشد.
پارسینه : طرز تهیه سالاد سیب زمینی کلاسیک
در این سالاد طعمی دوست داشتنی با سیب زمینی‌های خامه‌ای ترکیب می‌شود یعنی طعمی عمیق و متعادل. پودر پیاز رایحه‌های خوش طعم را بدون بافت پیاز خرد شده به آن اضافه می‌کند. سیب زمینی‌های شما به طور یکنواخت در مکعب‌های تقریبا ۲.۵ سانتی متری بریده می‌شوند.
پارسینه : طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی
رسپی‌های مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستوران‌ها سرو می‌شود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزه‌ها و مواد آن ابتکار به خرج می‌دهد.
پارسینه : طرز تهیه قهوه یزدی، یار همیشگی کیک یزدی
هر چقدر قهوه یزدی بیشتر دم بکشد، خوش‌طعم‌تر خواهد شد؛ بنابراین اگر وقت کافی دارید، بعد از اضافه کردن گلاب، نبات و هل، ۲ تا ۳ ساعت برای دم کشیدن قهوه صبر کنید.
پارسینه : این خورش بی گوشت رو حتما درست کن!
خورش بی‌گوشت و گیاهی شاید یکی از دغدغه‌های گیاهخواران باشد. شاید هم عده‌ای دوست نداشته باشند گوشت بخورند! به هرحال با هر سلیقه‌ای که هستید، این خورش را یک بار درست کنید تا به سبد غذای ماهانه‌تان شاید هم هفتگی اضافه شود.
پارسینه : طرز تهیه کتلت عدس برای کودکان
کتلت عدس یکی از بهترین و مقوی‌ترین غذا‌ها برای کودکان است که خوردن آن برای کودکان آسان و راحت است. این غذا برای کودکانی که طعم گوشت را دوست ندارند، مناسب بوده چرا که عدس خونساز است و پروتئین فراوانی دارد.
پارسینه : آموزش ترشی اسپانیایی لذیذ فیلم
در ادامه آموزش ترشی اسپانیایی لذیذ و پر طرفدار را مشاهده میکنیم.
پارسینه : آموزش ترشی مخلوط فوری فیلم
آموزش ساده و راحت ترشی مخلوط که بسیار خوش عطر و طعم و لذیذ است را در ادامه می توانید مشاهده کنید.
پارسینه : طرز تهیه شامی کباب؛ خوشمزه و مجلسی
شامی کباب به دلیل اینکه از کباب‌های خشک محسوب می‌شود، معمولا به همراه سس سرو می‌شود، توصیه می‌کنیم در کنار این غذا یا از گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنید یا از سس گوجه فرنگی.
پارسینه : روش تهیه سس لازانیا سفید
طرز تهیه سس لازانیا سفید را با توضیحات کامل و کاملا کاربردی برای شما قرار داده ایم. شما عزیزان می توانید با مطالعه و اجرای این دستور، و تهیه لازانیا با بهره گیری از این سس، ترکیبی فوق العاده را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. با ما همراه باشید تا آموزش سس لازانیا سفید را کامل بیاموزید.
پارسینه : پنج راز مهم درباره علت خراب شدن کیک بعد از پخت
یکی از مشکلات شایع در پخت کیک، فرو رفتن سطح کیک یا گنبدی شدن بیش از حد آن بعد از پخت است که ظاهر نازیبایی به کیک می‌دهد.
پارسینه : سورپرایزِ مهمانان با این غذای شیک و خوشمزه
شما می‌توانید برای تهیه این پلو می‌توانید از قسمت‌های مختلف گوشت استفاده کنید و آن راحتی برای تنوع غذایی تهیه کنید. بهتر است برای تهیه لای پلو قشقایی از گوشت تازه استفاده کنید و به دلخواه می‌توانید از ترکیب برنج ایرانی با دودی استفاده کنید تا عطر این غذا بیشتر شود.
پارسینه : طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی بصورت مرحله به مرحله
اگر تا به حال این کیک یخچالی شکلاتی را امتحان نکرده‌اید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی در این مطلب با ما همراه باشید.
پارسینه : ۷ ترفند عالی برای ترد شدن کتلت!
این ۷ مورد را یادتان باشد تا کتلتی ترد با طعمی فوق‌العاده داشته باشید.
پارسینه : طرز تهیه باگر کیک؛ خوشمزه و ساده به روش قنادی
باگر کیک، مینی کیک‌های ۱ یا ۲ نفره هستند که در کاسه باگر به صورت لایه لایه قرار می‌گیرند و برای تولد یا سایر مناسبت‌ها هدیه داده می‌شوند.
پارسینه : فسنجون مرغ به سبک شیرازی
اینکه خورشت فسنجان را چه سبکی بپزیم یا چه طعمی به خودمان ربط دارد! اما حتما بپزیم! حتما بخوریم و لذتش را هم حتما خواهیم برد! هرچند در گرانی این روز‌های گردو ممکن است در سبد ماهانه غذایی گنجانده نشود، ولی سالی چند بار خوردنش از واجبات است! حالا چطور؟!
پارسینه : سالادی که ایرانی‌ها دیوانه‌وار عاشق آن هستند!
این سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در بین ایرانی‎ها است.
پارسینه : طرز تهیه خورشت قیمه
طرز تهیه معجون خورش قیمه را در این مطلب بخوانید.
پارسینه : طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی و ساده با گوشت و مرغ
استانبولی پلو سبک‌های مختلفی برای درست کردن دارد که ما تمامی این روش‌ها را (با مرغ، گوشت، بدون گوشت) امتحان خواهیم کرد.
پارسینه : «کتلت زرشک و هویج»، تجربه‌ای جدید که مزه اش را فراموش نخواهید کرد!
کتلت زرشک و هویج غذایی بسیار لذیذ است که بخاطر استفاده از زرشک در این غذا شیرینی هویج به طور کامل گرفته می‌شود.
پارسینه : نحوه درست کردن قطاب خانگی
از سوغاتی‌های بسیار خوب و خوشمزه‌ای که در بسیاری از شهر‌های ایران وجود دارد انواع شیرینی و نان است و از میان آن‌ها قطاب جایگاه ویژه‌ای دارد. قطاب نوعی شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است که در دو شهر کرمان و یزد و البته با دو سبک متفاوت درست می‌شود.
پارسینه : به همین سادگی در خانه پیراشکی درست کنید
در گوشه هر کدام از پیراشکی‌ها سوراخی ایجاد کنید و کرم آماده شده را با کپسول‌های مخصوص شیرینی‌پزی داخل پیراشکی بریزید. برای تزئین می‌توانید پودر قند و هل روی شیرینی بپاشید یا روی آن را با شکلات آب شده تزئین کنید.
پارسینه : دستور تهیه نان کاکولی
برای تهیه نان کاکولی خوشمزه شهر کرد، گردو را ریز خردکنید. تابه‌ای را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع و زردچوبه در آن بریزید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. زعفران دم کرده و شیر را اضافه کنید و صبر کنید شیر گرم شود. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید.
پارسینه : زمان پخت تخم مرغ آب پز
اگر می‌خواهید تخم مرغ شما هنگام آب‌پز شدن ترک نخورد، این ترفند را به کار بگیرید.
پارسینه : دستور پخت شیرینی معروف یزد قطاب
درست کردن قطاب به همان خوشمزگی در خانه هم امکان‌پذیر است.
پارسینه : طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر
اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذا‌های محبوب حتی در کشور‌های دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
پارسینه : سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز
روغن‌های مفید برای قلب مانند روغن گیاهان و روغن سبوس برنج عالی هستند، زیرا می‌توانند دمای سرخ کردن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت را تحمل کنند. همچنین اگر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت سرخ می‌کنید، می‌توانید به روغن بادام‌زمینی و روغن آفتابگردان یا روغن کانولا و سبزیجات هم فکر کنید.
پارسینه : ۴ ایده برای شام سالم مناسب دو نفر
تهیه یک غذای سالم و رضایت‌بخش بدون اینکه دورریختگی داشته باشد همیشه سخت نیست.
پارسینه : روش نگهداری گوجه فرنگی در فریزر
روش‌های خاصی برای نگه‌داری از گوجه فرنگی به صورت طولانی مدت در فریزر وجود دارد که در این مطلب به آن پرداخته‌ایم.
پارسینه : طرز تهیه غذای ساده و ارزان برای نهار و شام
این پلوی خوشمزه و ساده را می‌توانید با سویا درست کنید.
پارسینه : ۶ روش پخت تخم‌مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید!
تمام عمر اشتباه تخم مرغ درست می‌کردید! تخم مرغ خوردن سنتی است که به هزاران سال پیش برمی‌گردد.
پارسینه : جشنواره یخ در بهشت برگزار می‌شود
جشنواره «یخ در بهشت» با عرضه انواع بستنی‌های سنتی، دستگاهی و نوشیدنی‌های خنک از ۳۰ خرداد تا ۲۳ تیر در ۴ نقطه پایتخت برگزار می‌شود.
پارسینه : فوت و فن های کاربری برای درست کردن خورشت جا افتاده ایرانی
فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها شامل انواع خورشت‌های خوشمزه‌ای است که همراه با پلو سرو می‌شود و به طور عامیانه به این غذای لذیذ چلوخورشت می‌گویند. خورشت جایگاه بسیار مهمی در سفره‌های ایرانی دارد.
پارسینه : راز‌های خوشمزه شدن حلیم و گرفتن بوی گوشت
حلیم یکی از پرطرفدارترین غذاها در سفره‌های افطار است. این غذا طرز تهیه و ترفندهای خاصی دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها خوشمزه‌ترین حلیم را بپزید.
پارسینه : مرغ سوخاری، خوشمزه اما خطرناک
پارسینه : روش پخت حلوا با چای فیلم
پارسینه : طرز تهیه ژله بستنی فیلم
پارسینه : بهترین صبحانه برای لاغری چیست؟
پارسینه : آموزش گل تزئینی برای سالاد فیلم
پارسینه : طرز تهیه پرتقال خشک بدون استفاده از میوه خشک کن
پارسینه : ترفند جدید کادو پیچ کردن پیراهن فیلم
پارسینه : این آش به دستور ناصرالدین شاه پخته شد عکس
آش شله قلمکار یکی از معروف‌ترین آش‌های ایرانی است که به دستور ناصرالدین شاه پخته شد.
پارسینه : طرز تهیه مارمالاد پرتقالی
پارسینه : طرز تهیه نان سیر با نان باگت
پارسینه : به همین سادگی سفیده را از زرده جدا کنید فیلم
پارسینه: روش های زیادی برای جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ وجود دارد ولی این روش که با استفاده از یک قیف زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنیم هم خیلی آسان است هم احتمال قاطی شدن زرده و سفیده خیلی کم است.
پارسینه : دستور تهیه دسر برفی به روش ترکیه ای
پارسینه : طرز تهیه تست بادمجان و قارچ | غذایی ساده و مورد علاقه گیاهخواران
پارسینه : آموزش طرز تهیه کوکی ردولوت
پارسینه : طرز تهیه مارشمالو یلدایی
پارسینه : طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز برای شب یلدا
انار یکی از میوه های مخصوص فصل پاییز به شمار می رود که علاوه بر تاثیرات درمانی و خواص طبیعی، در غذا های ایرانی به عنوان چاشنی کاربرد فراوان دارد. سالاد انار یکی از انواع سالادهای سنتی ایرانی است که در مناسب های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می شود. این سالاد خوشمزه به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی محسوب می شود.
پارسینه : تزیین هندوانه شب یلدا به شکل کیک
پارسینه : طرز تهیه دو غذای کم هزینه و ارزانی برای روزهای بی‌پولی!
پارسینه : طرز تهیه ته چین کباب تابه ای
پارسینه : طرز تهیه پارافه انار دسر شب یلدا
پارسینه : طرز تهیه دسر خرمالو؛ دسر مخصوص شب یلدا
دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.
پارسینه : طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی
پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می‌شود و با میوه‌های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان
پاستا گوشت و ریحان یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محبوب ایتالیا است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است.
پارسینه : طرز تهیه سیر انار فیلم
طرز تهیه سیر انار مازندرانی آموزش داده شده است.
پارسینه : طرز تهیه پیراشکی ژامبون و پنیر فیلم
امروز در بخش فیلم و تصویر آشپزی پارسینه، طرز تهیه پیراشکی ژامبون و پنیر را برای مخاطبان عزیز تدارک دیده ایم.
پارسینه : طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی
سس تارتار سس خوشمزه رستورانی است که با انواع غذا‌های سوخاری به ویژه جوجه چینی سرو می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه سالاد تن ماهی و ذرت ساده و سریع
در مطلب زیر طرز تهیه سالاد تن ماهی و ذرت ساده را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
پارسینه : طرز تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار به روشی ساده
بیسکویت شکلاتی مغزدار یکی از انواع بیسکویت‌های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می‌باشد.
پارسینه : طرز تهیه تماته بادمجان جنوبی
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
پارسینه : طرز تهیه گل در چمن گیلانی | این غذای ساده و فوری را امتحان کنید
گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت‌های بسیار خوشمزه گیلانی است. این غذا به‌ دلیل وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی مانند ویتامین K، C و A است. در این مطلب طرز تهیه گل در چمن گیلانی آموزش داده شده است.
پارسینه : طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه با طعمی بی نظیر
پارسینه : طرز تهیه خوارک بادمجان و قارچ ؛ ویژه گیاه‌ خواران
پارسینه : طرز تهیه چای مراکشی با طعمی بی نظیر
پارسینه : طرز تهیه سه سوته ترافل شکلات سوئیسی
ترافل شکلات سوئیسی یکی از انواع شکلات‌های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه ترشی لیمو بندری به روشی ساده
ترشی لیمو بندری یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه راحت خلال پوست پرتقال
پرتقال میوه پرخاصیت و خوشمزه و سرشار از ویتامین سی است که حتی پوستش برای آشپزی کاربرد دارد.
پارسینه : طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان
فینگر فود گوشت و بادمجان یکی از انواع فینگر فود‌های خوشمزه ایرانی است که طرفدار‌های زیادی دارد.
پارسینه : طرز تهیه سه سوته سالاد ماکارونی ترکیه ای
سالاد ماکارونی ترکیه‌ای یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود.
پارسینه : بزرگترین اشتباهات مردم در هنگام پخت ماکارونی
پختن انواع غذا نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد.
پارسینه : طرز تهیه مارشمالو راحت، سریع و خوشمزه
با اندکی وقت گذاشتن با مواد اولیه بسیار کم و در دسترس می توانید مارشمالو خانگی آن را آماده کنید.
پارسینه : طرز تهیه قرابیه خرمایی ساده و خوشمزه با طعم کره
قرابیه خرمایی یکی از انواع شیرینی‌ها بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد و برای کسانی که دوست دارند یک شیرینی شیک برای پذیرایی داشته باشند گزینه خوبی می‌باشد.
پارسینه : طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج لذیذ و مقوی ویدیو
پاستا مرغ و اسفناج یکی از پاستا‌های بسیار خوشمزه و ساده هستند که می‌توانید به راحتی با اسفناج و سینه مرغ تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه کیک یخچالی هویج شیک و خوشمزه با ژلاتین برای پذیرایی
کیک یخچالی هویج یکی از راه‌های تهیه کیک یخچالی هویج بدون فر و ابزار خاصی می‌باشد که می‌توانید به سادگی با چند قلم مواد در دسترس در خانه تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه مافین شکلاتی ساده و خوشمزه به روش قنادی بدون فر
مافین شکلاتی یکی از انواع مافین‌ها می‌باشد که طعم و مزه فوق العاده‌ی دارند و برای مهمانی بسیار مناسب هستند.
پارسینه : طرز تهیه قلیه ترش لرستان سنتی با گوشت
قلیه ترش یکی از خورشت‌های بی نظیر ایرانی می‌باشد که برای شهر لرستان می‌باشد.
پارسینه : طرز تهیه تاس کباب شمالی با گوشت تکه‌ای لذیذ و ساده در قابلمه
تاس کباب شمالی یکی از روش‌های تهیه این خوراک خوشمزه و سنتی ایرانی می‌باشد که می‌توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت با سبزیجات
کته گیاهی یکی از کته‌های بسیار خوشمزه و راحت است که می‌توانید با سبزیجات و بدون گوشت و مرغ تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر لذیذ و مجلسی به روش شمالی بدون فر
گوجه و بادمجان شکم پر یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک غذای فوق العاده در خانه می‌باشد. این غذا شمالی می‌باشد و به همراه ریحان و فلفل سبز فوق العاده خوشمزه و لذیذ می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه چیپس خلالی با سس قارچ و پنیر بسیار خوشمزه و راحت
چیپس خلالی با سس قارچ یکی از فست فود‌های بسیار خوشمزه و راحت است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
پارسینه : طرز پخت خورش قورمه سبزی با طعمی بی نظیر
خورش قورمه سبزی از محبوب‌ترین خورش‌های ایرانی است که تاریخچه آن به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش بر می‌گردد که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد.
پارسینه : طرز تهیه کلم پلو به روش مجلسی
پارسینه : ۷ صبحانه‌ گیاهی خوشمزه که در تامین انرژی روزانه بدن معجزه می‌کنند
پارسینه : طرز پخت قلیه ماهی تند و تیز خوزستانی
قلیه ماهی از غذاهایی است که نامش ما رو به یاد غذاهای تند و خوشمزه جنوب کشورمان می اندازد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه ماهی خوزستان با ما همراه باشید.
پارسینه : روش تهیه شیرینی یاقوتی شیک و لاکچری
شیرینی یاقوتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی مانند دیگر شیرینی های کوچک یک گزینه بسیار مناسب برای پذیرایی در مناسبت های خاص می باشد.
پارسینه : طرز تهیه تافی کره ای با گردو
طرز تهیه تافی کره ای با گردو را در زیر بخوانید.
پارسینه : طرز تهیه دسر شیک و خوشمزه پاناکوتا
دسر پاناکوتا یکی از دسر‌های بسیار خاص خوشمزه‌ است که ایتالیایی بوده و از ترکیب شیر، شکر، پودر ژلاتین، خامه و وانیل تهیه می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه سالاد اِزمه ترکی، یک چاشنی جذاب نکات
پارسینه : طرز تهیه پیراشکی با خمیر سیب زمینی
امروز فست فود‌ها یکی از مهم‌ترین گروه‌های غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک جدید جای خود را در برنامه غذایی مردم دنیا باز کرده‌اند.
پارسینه : روش تهیه ژله شیر خوشمزه
ژله شیر یکی از دسر‌های خوشمزه می‌باشد که به راحتی می‌توانید در منزل تهیه کنید. شما می‌توانید این ژله را برای مهمانی‌ها و تولد‌ها و یا شب یلدا تهیه کنید. تهیه ژله همیشه برای خانم‌ها در مهمانی‌ها و تولد‌ها جزء دغدغه‌های آن‌ها محسوب می‌شود، که چه مدلی تهیه کنند و از چه طعم‌هایی استفاده کنند.
پارسینه : طرز تهیه شیر شکلات
شیر شکلات یکی از انواع فراورده‌های شیر گاو و گوسفند است که با شکلات یا پودر کاکائو ترکیب می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر شکلات در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.
پیشخوان روزنامه های ایران
پیشخوان روزنامه های ایران